{{Message}}

Kwaliteit en veiligheid

Het naar huis brengen van ziekenhuisbehandelingen brengt verantwoordelijkheden met zich mee op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Alleen naar huis als het veilig is. Thuisziekenhuis Nederland beschikt voor elke thuisbehandeling over kwaliteits- en veiligheidsprotocollen. Deze protocollen worden afgestemd met de behandelend arts en door onze gespecialiseerde verpleegkundigen opgevolgd. Zo zorgen wij samen voor de allerbeste zorg.

NEN-certificering

Thuisziekenhuis Nederland heeft op 6 mei 2019 het certificaat voor NEN-EN 15224:2017 van test- en certificeringsbedrijf DEKRA ontvangen. Dit geeft aan dat Thuisziekenhuis Nederland voldoet aan het leveren van medisch specialistische zorg in de thuissituatie, te verlenen door medische specialistische verpleegkundigen onder regie van de medisch specialist. Het certificaat is 3 jaar geldig.

Meer informatie

Wilt u meer weten over hoe wij ons bezig houden met kwaliteit en veiligheid? Bekijk dan de pagina's over onze cliëntenraad, de uitsluitingscriteria die wij hanteren en hoe u een compliment, suggestie of een klacht kunt indienen.

Wij maken gebruik van cookies.

Om de website van Thuisziekenhuis Nederland goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.