{{Message}}

Thuis dialyseren

Wanneer u bent aangewezen op dialyses, dan kunt u via Thuisziekenhuis Nederland uw behandeling thuis ontvangen. Samen met uw behandelend arts zorgen wij ervoor dat er thuis een ruimte wordt ingericht om het dialyseren mogelijk te maken en leren wij u om zo zelfstandig mogelijk zelf te dialyseren.

Uw behandelend arts blijft betrokken bij uw behandeling. Door de professionele begeleiding van zowel uw behandelend arts als gespecialiseerde verpleegkundigen is het dialyseren net zo goed en veilig als in uw dialysecentrum. Het gemak is voor u echter veel groter.

Samen maken we het mogelijk

  • Wij zorgen samen met uw behandelend arts ervoor dat u meer tijd overhoudt, omdat u niet meer meerdere malen per week naar het dialysecentrum hoeft.
  • Ervaart u meer comfort, omdat u kunt dialyseren in uw vertrouwde omgeving.
  • Kunt u door thuisdialyse vaker dialyseren, waardoor uw gezondheid vooruit gaat.

Zo heeft u de regie weer terug over uw leven.

Patiëntinformatie

Wanneer u begint met thuis dialyseren ontvangt u alle informatie die u nodig heeft voor een goede start. Wilt u uw handleidingen en werkinstructies opnieuw ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Wij maken gebruik van cookies.

Om de website van Thuisziekenhuis Nederland goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.