{{Message}}

Peter de Lange MBA, bestuurder

Peter de Lange bestuurder Thuisziekenhuis Nederland

Peter de Lange is 1 maart 2020 benoemd als bestuurder van Thuisziekenhuis Nederland, met goedkeuring van de Raad van Commissarissen en aandeelhouder Mediq. Peter werkt sinds november 2011 bij Mediq. In deze jaren heeft hij zich gericht op de zorgcontractering met zorgverzekeraars, bestuurlijke overleggen met de verzekeraars en public affairs activiteiten richting diverse stakeholders, waaronder het ministerie van VWS. Ook heeft Peter bijgedragen aan de ontwikkelingen van nieuwe proposities op het gebied van gezondheid en zorg thuis. Zo is hij sinds de oprichting betrokken bij Thuisziekenhuis Nederland.

Saskia van Dijk MsC, financieel directeur

Saskia van Dijk financieel directeur

Saskia van Dijk is 1 februari 2020 benoemd als financieel directeur van Thuisziekenhuis Nederland. Zij werkt sinds maart 2017 bij Mediq en heeft de afgelopen jaren voor corporate finance gewerkt. Vanuit deze rol heeft zij zich gericht op strategische verandertrajecten en op het coördineren en verbeteren van financiële processen voor de Mediq groep en al haar onderliggende bedrijfsonderdelen. Vanaf 1 januari 2020 vervult Saskia de rol van Finance Business Partner binnen Mediq Benelux. Dit combineert zij momenteel met haar rol als financieel directeur van Thuisziekenhuis Nederland.