{{Message}}

Het initiatief

Je thuis is dierbaar. We wonen en leven er, we zijn er aan gehecht. Maar als we eenmaal met ziekte te maken krijgen, dan voelt het alsof we als patiënt onze onafhankelijkheid op moeten geven voor gezondheidszorg. Thuis maakt plaats voor ziekenhuis.

Thuisziekenhuis Nederland speelt in op de groeiende vraag van patiënten naar medisch specialistische thuisbehandelingen. Deze thuisbehandelingen voorzien in de belangrijkste behoeften van patiënten. Je voelt je thuis het prettigst, de inbreuk van een thuisbehandeling op je dagelijks leven is beperkter, de reistijd naar het ziekenhuis komt te vervallen en het beroep op je gezins- of familieleden neemt af. Ook ziekenhuizen en zorgverzekeraars zien deze meerwaarde voor patiënten in.

Thuisziekenhuis Nederland is een ziekenhuis zonder muren. Een ziekenhuis dat medisch specialistische zorg in de thuissituatie organiseert en aanbiedt, onder regie van de behandelend specialist. Wij zijn er voor patiënten die thuis willen en kunnen blijven.

Wij maken gebruik van cookies.

Om de website van Thuisziekenhuis Nederland goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.