{{Message}}

Onze Raad van Commissarissen

Thuisziekenhuis Nederland heeft een onafhankelijke Raad van Commissarissen bestaande uit:

Drs. E.B. Mulder, voorzitter en commissaris

Elmer Mulder Raad van Toezicht Thuisziekenhuis Nederland

Elmer Mulder is op 2 januari 2017 benoemd tot voorzitter van de Raad van Commissarissen van Thuisziekenhuis Nederland BV.

De heer Mulder heeft een uitgebreid bestuurlijke ervaring in de gezondheidszorg. Hij was onder andere voorzitter Raad van Bestuur van het Reinier de Graaf ziekenhuis en van het VU Medisch Centrum. Op dit moment bekleedt de heer Mulder verschillende toezichthoudende functies, waaronder bij de Reinier Haga Groep en Vilans.

Prof. Dr. H.A.M. Marres, commissaris

Henri Marres Raad van Toezicht

Prof. Dr. Henri Marres is op 2 januari 2017 benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen van Thuisziekenhuis Nederland BV.

Prof. Dr. Marres is Hoogleraar / Afdelingshoofd KNO-heelkunde bij het Radboudumc Nijmegen en gespecialiseerd in de (chirurgische) behandeling van kanker in het hoofd-halsgebied. Hij promoveerde aan de Radboud Universiteit en werd in 2006 benoemd tot hoogleraar Keel-Neus-Oorheelkunde, in het bijzonder de hoofd-halsoncologie. In 2008 werd Prof. Dr. Marres hoofd van de afdeling KNO-heelkunde van Radboudumc. Daarnaast is hij voorzitter van de Raad van Advies van de patiëntenvereniging Hoofd-Hals (PVHH), bestuurslid van het Michiel Keyzerfonds, Voorzitter van Stichting COCON, Voorzitter van het Concilium Nederlandse Vereniging KNO-Heelkunde en Voorzitter van de Visitatiecommissie Nederlandse Vereniging KNO-heelkunde.

Dhr. D.J. Zonneveld RA, commissaris

Danny Zonneveld Raad van Toezicht Thuisziekenhuis Nederland

Danny Zonneveld is op 2 januari 2017 benoemd tot lid Raad van Commissarissen van Thuisziekenhuis Nederland.

De heer Zonneveld was tot 1 oktober 2013 partner bij KPMG. Momenteel is hij partner en mede-eigenaar van We4people BV. Daarnaast bekleedt hij verschillende toezichthoudende nevenfuncties: statutair directeur IPA BV, Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Cicero, Voorzitter Raad van Toezicht Stichting Uit de Steigers en Lid Raad van Toezicht Stichting Pergamijn. Tevens is de heer Zonneveld actief als vrijwilliger als penningmeester/secretaris van Stichting Lob’Star en voorzitter van Atletiek Maastricht.

Wij maken gebruik van cookies.

Om de website van Thuisziekenhuis Nederland goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.