{{Message}}

Samenwerken aan ziekenhuiszorg thuis

Wij bieden uw patiënten de mogelijkheid om hun behandeling thuis te ontvangen. U houdt de regie, want uw patiënt blijft bij u onder behandeling. Wij helpen met het organiseren en coördineren van de zorg, leveren de benodigde geneesmiddelen en apparatuur en bieden bijbehorende gespecialiseerde verpleegkundige zorg indien nodig. Bent u op zoek naar een e-Healthoplossing zodat u met uw patiënten op afstand contact kunt hebben en gegevens over de behandeling kan uitwisselen, ook dan zijn wij er voor u en uw patiënt. Kortom, samen met u maken wij thuisbehandeling mogelijk.

U kunt bij ons terecht voor de volgende thuisbehandelingen:

  • Thuisdialyse: thuisbehandeling bij nierfalen
  • Thuistherapieën voor oncologie, hematologie en immunologie: thuistoediening van specialistische geneesmiddelen en bloedafname thuis
  • Thuisdiagnostiek bij slaapstoornissen: het thuis uitvoeren van slaaponderzoeken

Staat uw specialisme hier niet tussen en wilt u de mogelijkheden bespreken om deze zorg naar huis te halen? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee over de mogelijkheden.

Contact

Wij maken gebruik van cookies.

Om de website van Thuisziekenhuis Nederland goed te laten werken en u de beste online ervaring te bieden, gebruiken we analytische en functionele cookies.