Samenwerking met Maasstad Ziekenhuis

Foto van maasstad ziekenhuis voorkant

'Trots op deze samenwerking'

“Onze neurologen vragen een slaaponderzoek aan voor hun patiënt. Vervolgens komt een medewerker van Thuisziekenhuis Nederland bij hem of haar thuis het apparaat afgeven. De medewerker geeft uitleg en haalt het apparaat weer op als de patiënt er een nachtje mee geslapen heeft. Een slaapexpert van Thuisziekenhuis Nederland analyseert de gegevens en stuurt het rapport naar onze neuroloog. Die stelt de diagnose en belt de patiënt om de uitslag te bespreken. De patiënt hoeft in deze nieuwe situatie niet meer naar het ziekenhuis om de slaapapparatuur op te halen en terug te brengen. Dit scheelt de patiënt dus twee ziekenhuisbezoeken.", aldus Patrick Molendijk, zorgmanager neurologie.

Doorgaan