Wtza-vergunning

Thuisziekenhuis Nederland is sinds 13 februari 2017 toegelaten als zorginstelling in Nederland op grond van de Wet toelating zorginstellingen (WTZi). Op 1 januari 2022 is de WTZi vervangen door de Wet toetreding zorgaanbieders (Wtza). Sindsdien heeft Thuisziekenhuis Nederland een Wtza-vergunning.

Goede zorg en transparantie

De Wtza stelt eisen aan de kwaliteit van zorg, de jaarverantwoording, intern toezicht en de financiële bedrijfsvoering. Door hieraan te voldoen, laat Thuisziekenhuis Nederland zien dat we staan staat voor goede zorg, dat we transparant willen zijn naar alle betrokkenen en dat we daarop aangesproken kunnen worden. De Inspectie voor Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) houdt hierop toezicht. Wilt u meer weten over de Wtza? Op toetredingzorgaanbieders.nl leest u alles over deze nieuwe wet.

Doorgaan